Sadis, Mayat Rakyat Malaysia Di Buang Dalam Tandas Di Australia

Sadis, Mayat Rakyat Malaysia Di Buang Dalam Tandas Di Australia : Sadis bila mayat manusia diletak ditempat bukan sepatutnya. Tambah pulak bila mayat tu dibuang didalam tandas, tempat manusia membuang najis kotorannya....

Mayat Rakyat Malaysia Di Buang Dalam Tandas Di Australia
Lim Ewe Leong, 47,

Tapi bagi admin, mungkin ada kisah disebaliknya. Kalau mengikut berita, lelaki tersebut dikatakan telah tinggal lebih masa di Australia..jadi, untuk memudahkan kerja, mereka hanya letak mangsa tu dalam tandas tepi highway supaya senang orang lain jumpa....Seterusnya berita dibawah..


Polis Australia mengenal pasti mayat lelaki yang dibuang di dalam sebuah tandas sebagai warga Malaysia yang menetap lebih masa di negara itu.

Akhbar Australia, The Age melaporkan mayat Lim Ewe Leong, 47, ditemui di dalam tandas awam yang terletak di Lebuhraya Murray Valley, Boundary Bend, Victoria, kira-kira pukul 9 pagi, 18 September lalu.

Polis percaya Lim meninggal di lokasi lain dan mayatnya dibuang di dalam tandas antara pukul 8.30 pagi dan 9 pagi.

Hasil bedah siasat selama sebulan mendapati lelaki itu meninggal dunia akibat masalah kesihatan.

Detektif Siasatan Jenayah Robinvale percaya Lim memasuki Australia melalui Perth pada 28 November tahun lalu dan perlu meninggalkan negera itu pada 28 Februari tahun ini.

via
http://www.mstar.com.my/berita/berita-jenayah/2015/10/17/mayat-warga-malaysia/

0 comment... add one now