TAK SEDAR KEKASIHNYA SEORANG PONDAN

TAK SEDAR KEKASIHNYA SEORANG PONDAN,ok!: Pelik jugak kan kisah brader ni. Berkenalan dengan seorang gadis berbulan-bulan tapi tak tahu yang kekasihnya seorang pondan. Atau memang dia jenis suka yang macam tu???Hurmmm...Selanjutnya kisah dibawah.

 TAK SEDAR KEKASIHNYA SEORANG PONDAN

Bornoe: Pangkalan Bun, Kalimantan Tengah: seorang lelaki desa Pasir Panjang Rizki Budian tidak dapat mengawal perasaan terkejut apabila mengetahui kekasihnya yang ia tergila gilakan selama ini adalah seorang pondan.

Selama 8 bulan mereka menjalin cinta, keduanya jarang bertemu kerana Rizki duduk di Pangkalan Bun manakala kekasihnya Laure 21 di desa Manis Mata.

Menurut Rizki mereka akan bertemu dalam dua kali sebulan” saya tak tahu kalau dia sebenarnya lelaki,saya menyesal dan malu.kata Riski di balai polis Pangkalan Bun 23/03/2017 kelmarin.

Ia menceritakan setiap kali mereka bertemu dengan Lauren tak ada rasa curiga sedikit pun,selama 8 bulan Lauren mengaku sebagai seorang perempuan.

 TAK SEDAR KEKASIHNYA SEORANG PONDAN

Perwatakan Lauren bila dilihat dengan mata kasar sememangnya mampu menipu mana mana lelaki,sekilas dia nampak sebagai seorang perempuan cantik putih, gebu badan melentik tinggi lampai.

Tak kalah juga dengan gerakan badannya yang ayu lemah lebut bak wanita sungguhan.

Menurut Rizki yang bekerja di Wira sewasta setiap kali bertemu, Lauren akan mengenakan tudung,beberapa bulan terakhir ini hubungan mereka semakin rapat hingga perjalanan cinta itu berakhir disebuah hotel bajet.

Namun sayang,ketika keduanya hendak melepas rindu, tempat hotel mereka bermalam diserbu oleh jabatan agama Pangkalan Bun khamis kelmarin.

 TAK SEDAR KEKASIHNYA SEORANG PONDAN

Louren mengaku datang ke Pangkalan Bun menemui kekasih yang dia perdayai melalui laman media sosial itu, dia menumpang di salah satu rumah rakannya sepanjang dia bertemu Rizki.

Bagaimanapun keduanya terpaksa di hadapkan dimahkamah Pangkalan Bun Jumaat (24 Mac 2017) bagi mempertanggung jawab kan perbuatan mereka.

p/s:Lawa juga muka minah tu kan... muka selamba macam tak de apa-apa pulak...tetiba teringat lelaki menyamar wanita kes curi kat surau Subang dulu tu...sebijik muka macam minah...keh3x!!!

0 comment... add one now