[Gambar & Video] Bila Tokey Dadah Papar Kekayaan Untuk Tarik Pengikut Di Instagram

[Gambar & Video] Bila Tokey Dadah Papar Kekayaan Untuk Tarik Pengikut Di Instagram: SEORANG pengusaha ganja berlesen cuba mencari populariti di laman sosial Instagram dengan memuat naik gambar dirinya bersama wanita seksi, jet peribadi dan sejumlah wang tunai.

Tokey Dadah Papar Kekayaan Untuk Tarik Pengikut Di Instagram

Michael Straumietis @ Big Mike merupakan Ketua Pegawai Eksekutif (CEO) Advanced Nutrients cuba menarik pengikut di laman sosial berkenaan dengan mempamerkan kemewahannya.

Tokey Dadah Papar Kekayaan Untuk Tarik Pengikut Di Instagram

Straumietis merupakan pengusaha berlesen terbesar dunia ganja bagi tujuan kajian pertanian, makanan tambahan dan nutrisi.


Ketika memuat naik gambar-gambarnya, Straumietis turut mempromosikan perusahaannya yang berpangkalan di Kanada dan mendapat kelulusan pihak berkuasa untuk menanam ganja secara tertutup.


Jutawan itu dilahirkan di Portland, Oregon dalam keluarga golongan pertengahan, bapanya pula meninggal dunia ketika dia masih remaja manakala ibunya seorang penagih dadah.

Tokey Dadah Papar Kekayaan Untuk Tarik Pengikut Di Instagram

Straumietis turut bekerjasama dengan pihak berkuasa utama dunia dalam melakukan kajian terhadap nutrien ganja untuk makanan tambahan.

Seterusnya lihat video dibawah.

via
DailyMail

0 comment... add one now