Punca Sebenar Wanita Di Tetak Suami Di Port Dickson Terjawab

Punca Sebenar Wanita Di Tetak Suami Di Port Dickson Terjawab,ok: Semalam viral satu video seorang wanita (berbangsa India) ditetak dihadapan rumahnya di Port Dickson. Mengejutkan, antara yang turut menetak mangsa ialah suaminya sendiri.

Punca Sebenar Wanita Di Tetak Suami Di port Dickson Terjawab

Menurut laporan media, 2 suspek (termasuk suami wanita itu) akhirnya berjaya ditahan polis ketika mereka tersangkut di Plaza Tol Mambau dalam cubaan melarikan diri setelah menyedari mereka diekori pihak polis. 2 parang yang digunakan untuk menetak mangsa turut ditemui didalam kereta tersebut.

Dalam pada itu, tampil seorang lelaki, Jay Alagan, mengakui beliau mengenali mangsa dan keluarga mendedahkan perkara yang sebenarnya.

"Saya kenal perempuan ini. Baru semalam saya pergi melawat dia di hospital. Keadaan dia masih kritikal. Kedua-dua belah tangannya patah dan beberapa urat serta satu jari putus. Mangsa cedera parah di bahagian badan, tangan dan kepala," katanya.

TAK PUAS HATI SETELAH ISTERI MINTA CERAI

Menurut Jay, suami kepada mangsa tidak berpuas hati dengan tindakan mangsa yang menuntut cerai darinya. "Suami dia tidak puas hati apabila dia meminta untuk diceraikan.

Lelaki ini juga pernah cuba membakar rumah dan mengugut mahu membunuh isterinya sendiri.

Ibu bapa mangsa siap bagi video rakaman CCTV yang menunjukkan menantu mereka membaling botol petrol di rumah anak mereka. Sehinggakan jiran-jiran terpaksa keluar membantu memadamkan api kebakaran.

UPDATE: Suspek Tetak Isteri Di PD Di Dakwa

Terancam dengan tindakan lelaki itu, bapa mangsa membuat laporan polis dan difahamkan sudah sebanyak 5 laporan polis dibuat ke atas lelaki ini.

Namun, polis tidak pernah mengambil apa-apa ke atas lelaki itu dengan alasan bukti tidak mencukupi. "Sekarang, bila mangsa sudah cedera parah, baru polis mahu bertindak?" kata Jay yang kecewa pada polis yang didakwanya gagal bertindak cepat. Bagaimanapun, dia tidak berniat mahu menyalahkan polis.

Dalam pada masa yang sama, Jay turut meminta rakan-rakannya agar tidak menyebarkan sebarang spekulasi yang mengatakan mangsa yang mencetuskan masalah sehingga lelaki itu berani mencederakannya.

"Ada segelintir pengguna di media sosial yang membuat tuduhan liar yang cuba memburukkan mangsa. Tetapi, tolonglah semua, jangan buat cerita yang bukan-bukan. Saya sudah mengenali wanita ini semenjak dia berumur 5 tahun," katanya yang turut meminta agar rakyat Malaysia mendoakan mangsa yang akan menjalani pembedahan hari ini cepat sembuh dan selamat.

2 lelaki tetak seorang surirumah di Port Dickson...
Posted by Kezoom on Monday, 5 October 2015

Artikel Lain: Kes Abang "MAKAN" Adik, Ayah Mangsa Akhirnya Buat Laporan Polis

via
kezoom.blogspot.my

0 comment... add one now