Mat Dan Hadir Kursus Kahwin, Bakal Tamatkan Zaman Bujang Tak Lama Lagi?

Mat Dan Hadir Kursus Kahwin, Bakal Tamatkan Zaman Bujang Tak Lama Lagi?,ok!: Siapa tak kenal Mat Dan, 'Mat saleh' handal cakap Terengganu, Muhamed Kareef Daniel Abdullah, 28, yang mengakui menghadiri kursus praperkahwinan di Kuala Terengganu baru-baru ini.

Mat Dan Hadir Kursus Kahwin, Bakal Tamatkan Zaman Bujang Tak Lama Lagi?

Mat Dan yang semakin dikenali setelah mulai terjun dalam dunia penyiaran tanah air,  bagaimanapun belum bersedia nengumumkan bila akan menamatkan zaman bujangnya dan memperkenalkan gadis pilihan hatinya.

Menjadi pengacara dalam rancangan travelog Haramain Backpackers dan Mat Dan Kaki Jalan bagaimanapun masih enggan mengulas lanjut soal peribadinya  ketika ini.

Dalam pada itu, umum mengetahui hati jejaka kelahiran Bristol, England yang fasih bercakap loghat Terengganu ini telah dimiliki seorang gadis bertuah dari negeri ini.

Malah, Mat Dan dalam sebuah rancangan televisyen sebelum ini turut mengesahkan sudah mempunyai teman istimewa.

Biodata Mat Dan

Ketika ditemui media, Mat Dan berkata, tumpuan kini adalah kepada kerjaya, dan jadualnya akan kembali padat bermula Mac depan bagi menjayakan Haramain Bacpackers untuk musim kedua.

"Penggambaran dijadualkan memakan masa kira-kira tiga bulan tetapi buat masa ini lokasi belum diketahui lagi dan difahamkan membabitkan tempat-tempat bersejarah di luar negara.

"Di samping itu, saya bakal terlibat dengan satu lagi program travelog makan-makan bersama Radio Televisyen Malaysia (RTM) iaitu Mat Dan Mari Dak?," katanya.

sumber
https://www.utusan.com.my/berita/terkini/mat-dan-hadir-kursus-kahwin-1.435856

0 comment... add one now