Dr M,"Kalau Bangsat Tu Pergi, Kita Tak Bangsatlah"

Dr M,"Kalau Bangsat Tu Pergi, Kita Tak Bangsatlah" : Woww...terkesima seketika bila mendengar ayat yang keluar dari mantan Perdana Menteri, Tun Dr M...agaknya dia terlampau geram sangat kot dengan kenyataan dari PM Najib Razak sehingga dia berkata begitu di satu majlis...menurut laporan Malaysia Kini,

Dr M,"Kalau Bangsat Tu Pergi, Kita Tak Bangsatlah"

Mengulas kenyataan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak bahawa orang Melayu akan menjadi ‘bangsat’ sekiranya Umno kalah pada pilihann raya akan datang, Tun Dr Mahathir Mohamad berkata ‘kalau bangsat tu pergi, kita tak bangsat la’.

Bercakap pada program bual bicara bertajuk: "Malaysia hari ini: Ke Mana kita” , katanya, yang hendak ‘membangsatkan’ Melayu bukannya Umno tetapi Najib.
Terkini, dilaporkan Tun M turut menghadiri perhimpunan BERSIH 4.0 yang dianjurkan oleh NGO dan parti pembangkang diMalaysia.

Dr M,"Kalau Bangsat Tu Pergi, Kita Tak Bangsatlah"

Seharusnya pihak kerajaan membuka mata mereka dan pihak berkenaan pula janganlah terlalu berdegil hingga satu hari nanti nama anda menjadi terkenal sebagai pemimpin yang penuh dengan pelbagai perkara negatif, bukan sebagai pemimpin yang disanjungi kerana memajukan rakyat dan negara.



via
MalaysiaKini

0 comment... add one now