Bilal Semakin Sihat, Namun Ada 2 Kisah Menakjubkan Ketika Dia Tak Sedarkan Diri

Bilal Kini Semakin Sihat, Namun Ada 2 Kisah Yang Menakjubkan Ketika Dia Tak Sedarkan Diri Di Hospital: Di petik dari Fb Ewan Nazri...

ALHAMDULILLAH BILAL (SYAFIQ) MANGSA TIKAMAN PISAU RAMBO KINI SEMAKIN SIHAT...

Bilal kini Semakin Sihat, Namun Ada Kisah Menakjubkan Ketika Dia Tak Sedarkan Diri

Assalamualaikum dan salam maghrib sahabat2 semua..harini sy kongsikan pic sahabat saya tengku syafiq..kacak dop??huhu..semakin sihat dan semakin sembuh..alhamdulillah..2 perkara ajaib yg berlaku ketika tengku shafiq sedang kritikal yg nak sy kongsikan kpd semua agar ia mnjdi asbab untuk kita berfikir betapa besarnya kuasa ALLAH S.W.T ialah :

1. Ketika beliau sedang di operation, ketika beliau kritikal dan tidak sedar diri...doktor memberitahu yang beliau sedang mengaji,...surah ape doktor x pasti..itu yang berlaku..ALLAHHUAKBAR!

2. Dalam keadaan separa sedar@lemah doktor bertanya boleh x dia tandatangan surat, dan dengan kekuasaan ALLAH S.W.T beliau boleh mengangkat tangnanya dan tandatangan dan nak tau ape hasil dari tandatangan beliau ? yang ditandatangan adelah nama Nabi kita Muhammad s.a.w dalam bahasa jawi..ALLAHHUAKBAR!

Kisah Bilal Di Tikam Kerana DiSangka Mencuri Motor

Saya kongsikan kejadian yang berlaku ini bersama sahabat agar same2 kita muhasabah diri betapa hebat dan besarnya kuasa ALLAH S.W.T ..selama beberapa hari sahaja tengku dpt melepasi keadaan kritikal dan semakin sembuh..sedangkan doktor pon tidak percaya tengku boleh sihat secepat ini..berkat dari doa sahabat2 semua yg tidak putus2 alhamdulillah,semuanya dipermudahkan.

Terima kasih kpd yg mendoakan untuk sahabat saya Tengku Shafiq..semoga beliau cepat sembuh dan sihat dan boleh pulang ke rumah..amiinnn

0 comment... add one now